© 2013  |  PRIVACY POLICY

Thaise rijstgerecht

 

500 g kipfilet

200 g groene bonen

4 tomaten

1 ui

2 teentjes knoflook

200 g wortels

1 kleine courgette

1 prei

1 paprika

1 blik kokosmelk

2 El thaise kerrie paste

zout, peper

100 g rijst per persoon

 

 

Bereiding: Was en snij de groenten in stukjes. Snij de kipfilet in stukjes en braad ze in boter. Voeg de ui en knoflook toe. Voeg de kerrie paste toe en braad 5 minuten mee. Voeg de prei en bonen toe en braad voor 5 minuten mee. Voeg de wortels toe en braad voor 5 minuten mee. Voeg de paprika en courgette en tomaten toe. Voeg de kokosmelk toe en laat 1o minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.

Was de rijst. Voeg zoveel water aan de rijst toe dat er 2 cm water boven de rijst staat. Laat de rijst op zacht vuur gaar koken. De rijst is gaar als er geen water meer in de pan zit. Smakelijk eten!