© 2013  |  PRIVACY POLICY

Tagliatelle met champignons en mozzarella

•2 personen

200 gram tagliatella

•100 gram brood

•150 gram champignons

•4 halve zongedroogde tomaten

•2 tenen knoflook

•olijfolie, extra vergine

•klein handje basilicum blaadjes

•kleine bol buffelmozzarella

•peper en zout

 

 

 

Bereiding: Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

 

Snijd de champignons in plakjes en bak ze in een koekenpan aan tot ze mooi bruin zijn.

 

Doe het brood met de zongedroogde tomaatjes, knoflook, zout peper en olie in een keukenmachine en maal het fijn het tot een kruimig mengsel ontstaat. Voeg het kruim bij de champignons in de pan. Bak dit op hoog vuur nog 4 tot 5 minuten mee zodat alles goudbruin is.

 

Meng de champignons, kruim en basilicum door de pasta. Verdeel het over borden en leg er een halve bol mozzarella op. Druppel er balsamico en olijfolie over en bestrooi met Parmezaanse kaas.