© 2013  |  PRIVACY POLICY

Aardbei Vanille Taart

 

250 g suiker

1 pakje vanille suiker

4 eieren

125 ml olie

150 ml sinas

250 gr bloem

1 pakje bakpoeder

600 ml slagroom

4oo ml creme fraiche

2 pakjes vanille suiker

2 pakjes pudding poeder

1,5 kg aardbeien

 

Bereiding: Maak een deeg van suiker, 1 pakje vanille suiker, eieren, okie, sinas, bloem en bakpoeder. Vet een bakplaat in of leg er bakpapier op. Verdeel de deeg op de bakplaat en bak voor 25 minuten bij 180 graden. Laat de bodem afkoelen.

Maak de pudding volgens de aanwijzing die op de verpakking staan.

Klop de slagroom en de vanillesuiker voor 3 minuten. Meng de creme fraiche en de pudding erbij en verdeel het op de taartbodem.

Was en snij de aarbeien in stukjes. Verdeel de op de slagroom massa.